+381 64 518 0297 kontakt@stannadanapartmani.com/ 00-24

Stan na dan Beograd za odmor i opuštanje – Aurora Lux Spa

Za uživanje u prelepom ambijentu luksuzno opremljenog apartmana Aurora Lux Spa stan na dan za dvoje.

Već sam ulazak u naš apartman dočarava vam lepotu savršeno dizajniranog smeštaja u Beogradu koji će vas oduševiti već na prvi pogled.

Svojim izgledom koji ostavlja bez reči, luksuzni apartmani Beogradu će učiniti da vam boravak ostane u najlepšem sećanju.

Bilo da dolazite u Beograd poslovno, da želite da nađete odmor i prenoćište ili planirate da ostanete nekoliko dana u Aurora Lux Spa apartmanima pronaći ćete sve što vam je potrebno.

Sjajan enterijer apartmana

Kako nam je cilj da vaš boravak bude što prijatniji, učinili smo sve da izgled apartmana ostavi utisak na vas i vaše saputnike. Unutar apartmana pronaći ćete sve što vam je potrebno za udoban boravak, opuštanje, uživanje i zabavu.

LED televizor sa ekranom koji pruža užitak gledanja u najvišoj rezoluciji uz ozvučenje diskretno instalirano da svojim izgledom ne narušava harmoniju apartmana.

Kad legnete u veliki elegantni luksuzni krevet koji zauzima centralno mesto našeg apartmana, možete uživati u pogledu na zvezdano nebo, izuzetno umetnički dekorisan plafon ili gledati mnogobrojne video sadržaje na televizoru koji je podešen tako da odgovara vašem položaju.

Apartmani Beograd Aurora Lux Spa su mesto na koje ćete se uvek rado vraćati.

Smeštaj na koji uvek možete računati kad god želite da posetite Beograd.

Beograd svakom ima šta da ponudi

Uživajte u čarima Beograda, lepoti njegove arhitekture koja u sebi čuva istoriju mnogih vremena. Upotpunite uživanje boravkom u našim apartmanima koji su opremljeni mini barom, klimatizovani, sa prečišćivačem vazduha, sa osvetljenjem koje će vas uvek učiniti odmornim.

Rezervišite smeštaj u Aurora Lux Spa apartmanu

Sve što je potrebno da biste pronašli najbolji smeštaj u Beogradu jeste da nas pozovete putem telefona ili pošaljete poruku putem Viber-a ili WhatsApp-a. Mi ćemo vam odmah rezervisati boravak u luksuznom opremljenom apartmanu Aurora Lux Spa u Beogradu.

Apartman se nalazi u ulici meštrovićeva 37 na Voždovcu.